Wednesday, March 31, 2010

F1 di KLCC

Musim F1 datang lagi... kali ni Sepang jadi persinggahan ke 3 musim ni. Dengan peraturan baru, 3 team baru.. kepada peminat2 F1, dah tentulah tertunggu acara ni pada tahun ni. Lebih2 lagi Micheal Schumacher kembali beraksi. Kali ni Petronas selaku pengganjur dan penaja, telah menaja sebuah pasukan baru. Mercedes GP Petronas. Kali ni aku memang langsung tak de dapat tiket free. Tak de la harapan aku nak ke Sepang. Nak beli tiket, emmm mahal tu. Yang murah, duduk atas rumput je.


Nak jugak tengok!! so Petronas pun buat acara Karnival F1 di KLCC. Yang ni free. Dapat tengok dekat2 kereta F1. Bukan replika macam kat dalam shopping Complex tu. Maka aku pun tak lepaskan peluang le. Walaupun hanya team Mercedes GP aje yang ada. Ok le tu...

Kalau tahun2 sebelum ni Petronas taja team BMW Sauber. Tapi kali ni baru dapat tengok Schumacher bawak kereta F1 atas jalan raya depan mata. Masa dia kat Ferarri dulu mana ada. Tengok kat Sepang pun, nampak dari jauh je...

So ni le dia gambar2 yang sempat aku ambik...berpuluh2 lagi yg tak jadi..hahahaha! Walaupun hujan turun renyai2 petang ni...orang tetap ramai. Yang baru keluar opis pun pergi tengok.

Nico Rosberg. Lajunya... hujan2 ni..takut terbabas je..

Nico...tak cukup ruang nak berpusing..

Safety Car pun ada...

Micheal Schumacher buat driff...

Schumacher buat driff lagi...

Kereta F1 dari belakang..lampu merah tu dipasang waktu hujan.

Lajunya menuju ke arah aku...licin jalan tu....suspen aku!!

Schumacher membuat pusingan terakhir...

5 comments:

♠ayuzdeathwish♠ said...

halamak ei~~~


beshnyer...

Portdy said...

dasyat le sejak ada camera ni

eddie dewanaga said...

tahun ni macam musim lepas, game F1 on bersama hujan lebat...

Vee Violet ~vLockheart~ said...

teringat entry eddie pasal F1 last year...
=)

berteromber said...

waa...semenjak ada dslr ni...aktif bergerak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...