Tuesday, June 09, 2009

Here I Go Again....


Semenjak dua menjak ni aku agak busy!! Banyak keja yang dah lupus dateline!! So lama dah aku tak update blog aku ni. Agak gatal dah tangan nak menaip. Tapi tak de citer yg best nak kongsi bersama. Lepas ni aku nak bercuti pulak. Seminggu kot. Maka makin lama le aku tak dapat ngadap tenet. Tak pe lah..mungkin balik bercuti nanti ada citer2 yg best untuk diceritakan. So selamat bercuti untuk aku...hehehe!

4 comments:

eddie dewanaga said...

bro, boleh cerita pasal the journey itself... perjalanan lu tu kemana saja pun, tgk gelagat manusia...

have fun!

deaf_angel said...

have a safe journey

slamat pegi slamat balik huhu

berteromber said...

balik pahang cari durian ker?..hehe

Portdy said...

selamat bercuti untuk skidrow!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...