Wednesday, June 24, 2009

PCC Nexus Presidential Ride 2009 Datang Lagi.

Tengahari ni aku dapat sms dari PCC ajak join PCC ride 2009 ni. Pada semua member2 basikal tentu dah dapat sms ni. Pasal Asri pun dah sound aku, kalau gi kedai Samy...ambikkan borang tuk dia sekali. Emmm!! delima ni..maklum le aku tengah dalam persaraan dari arena MTB ni. Lum ready lagi nak kayuh hard-core...basikal aku pun break bocor tak repair lagi. So camno...Kalau ingat pada kenangan ride 2007 dulu..peh!! enjoy abis. 2008 tak de pasal masa ride 2007...tuan tanah track yg kite org lenjan tu marah. Abis kebun getah dia orang...dah jadi sawah..hehehe! Tahun ni dah pindah track baru kot. Kat Semenyeh katanya..!!
Apa2 pun pada member2 yg tak tau pasal Mountain Bike ni..dan juga PCC..

Cam ni le keterangannya...
PCC is a collection of cycling-crazy people from around the Klang Valley region of Malaysia. We share a common love for cycling and our mission is to have fun on 2 wheels! We ride regularly every Sunday, both on and off-road. We also hold long distance outstation rides and special events every now and then around Malaysia. Our 2009 Ride Calender will be out as soon as we finalise the dates or target months for this year. Look out for it !!

PCC-NEXUS Presidential Ride 2009 is now open for registration! 3 weekends' ride in 1! 65km of pleasurable pain. Registration forms available from our facebook (PCC Malaysia) and local bikeshops (from this Sat onward).

4 comments:

Muda said...

bro.....
kau ada beskel ke? setahu aku beskel kau dah jual kat mamat besi buruk kan......ke dah beli yang baru ekor lembut ......

SkiD said...

amboii...sesedap rasa je ngata...Ah! ko pun sama..berapa dapat jual besi buruk?

Cik_daya said...

lama tak naik basikal nie

SkiD said...

Cik daya...
terima kasih kerana singgah.. jom le kite berbasikal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...