Saturday, February 27, 2010

Zombieland

Ini sebahagian dari projek pembangunan yang tidak menjadi. Satu pelaburan yang merugikan kepada pembeli2. Apa boleh buat. Kalau tersilap membuat pelaburan...ni le jadinya.

Sapa yang nak disalahkan?...Pemaju? Kerajaan?..Entah la...Lu pikir la sendiri...

Najib pernah meninjau kesini atas program Juara Rakyat. So apa yang boleh dilakukan? Tengok aje la.

Semuanya terbiar....nasib baik tak de zombie yang tumpang tinggal kat sini....

Cuma lembu2 aje buat tempat lepak. Kalau malam2 aku pun tak berani nak gi sini sesorang. Alangkan waktu siang pun seram je. Bunyi pintu2 kat dalam bangunan ditiup angin...menambahkan lagi suspen...



7 comments:

Ijau D. Koceng said...

sambil2 aku tgk gmbr2 ni kan... tiba2 lagu blaze of glory pun main, ngam2 kat gambar no.5 area lorong terbiar tu, aku terbayang ada tumbleweed tgh guling2... hahaha!

btw, scene ni sama mcm scene kat pripyat (try google)

Abu Ikhlas said...

tagas..kat mana tuh....horror je....

Portdy said...

kota ini penuh dengan projek gajah putih ....ahaa.....





wa ingat rebiu filem Zombileland tadi.

SkiD said...

Ijau...
nanti aku try google..

Abu Ikhlas...
Kat mana lagi..kg jiran kite laa
Bkt Beruntung yang tak untung.

Portdy...
Tu la..aku cuak jugak..kot2 keluar zombie dari celah2 bangunan...

Abu Ikhlas said...

hohoho...... dah agak dah...kantung dah rentung la tu...last last buyer jadi mangsa.... Eh I ada gift untuk u. Check it out at my blog kk...

eddie dewanaga said...

kat sini la lokasi bagus kalau ada director2 yg nak bikin satu fiction pictures tentang malaysia kena serang wabak, lots of people dead...

ada 3-4 orang je yg masih hidup, dapat bantuan luar utk survive and all that.

deaf_angel said...

pathetic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...