Saturday, October 31, 2009

Bakal Blogger

Penolong aku yang bakal mengupdate blog aku... Boleh le aku menyertai 1 hari 1 entry lepas ni.
Hahahaha... Dah lama gak tak update blog ni, sejak bermasaalah ari tu. Malas nak update. Tak tau le masih bermasaalah lagi ke tak. Ni yang nak test ni.


Moga-moga dah ok le blog aku ni... Baru le bersemangat nak buat entry yang rangup2 sikit. Banyak gak bahan2 yang terkumpul untuk dikongsi bersama... harap2 entry aku dah buleh update kat blogroll kekawan.

3 comments:

yginsaf4 said...

lama lagi teww tunggu kena buang puting duluu.. ehehe, salamm

SkiD said...

yginsaf4...
dia minat sangat dgn pc...pantang bukak laptop...dia yg mengadap.

matakucing said...

wah..ini ke yg empunya nama skid tu haha comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...