Wednesday, November 24, 2010

No Komen...Korang je la yang komen!!

Kat bawah ni ada beberapa gambar yang menarik untuk diperhati... Adusss...ada jugak yang buat macam ni... Aku ingat aku je guna bahasa pasaraya kat blog aku... Tapi yang ni lagi teruk...
Korang tengok je laa...gelak je laaa..



Yang kat bawah ni lagi parah...adussss!!



Haaa komen, jangan tak komen...

6 comments:

eddie dewanaga said...

...penceroboh akan didakwah...???

ini mesti amaran oleh JAKIM ni, hehehe...

Ijau D. Koceng said...

byk yg jairo dah post kat blognya

tp tang "jangan parking taboli sori boss" aku rasa tu tulisan mamat bangla tu, sbb J san S ada gulung2 sket hehehe...

SkiD said...

Jairo memang tukang post benda2 camgini...lebih2 lagi karangan2 bebudak sekolah...hahahaha!!

Portdy said...

"tidak hidup dan tidak kuat isap"

heh heh heh

deaf-angel said...

Patut kena put in effort carik sapa2 fasih bahasa melayu betulkan dulu sebelum printing.

bundlesmart said...

hahahaha..lawak2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...