Thursday, November 26, 2009

Selamat Hari Raya Haji 1430


Selamat Hari Raya Aidil Adha. Selamat menunaikan Ibadah Qurban. Dan selamat menunaikan ibadah haji bagi yang ditanah suci Mekah. Terutama kepada Ibu Bapa aku yang tengah berada di Mena ketika ini...(katanya dlm telefon semalam). Semoga selamat dan selamat kembali nanti dengan ibadah yang sempurna..Amin!!


View Larger Map
Boleh tengok kedudukan Mecca ke Mena...

5 comments:

eddie dewanaga said...

bro, orang tua pegi Mekah ye, semoga diorang sihat dan boleh terus beribadah dengan selesa...

gua masa Mak dgn Boss gua nak pegi dulu, gua menangis beb, rasa hiba sangat2, bila dapat berita tarikh balik, gua siap cuti 2 hari, flight sampai dlm pukul 9pm, petang2 buta gua dah terpacak kat Senai tunggu...

dah macam pasar malam kat airport tu, jual macam2...

Selamat beraya untuk lu sekeluarga...

speedrider said...

selamat hari raya bro.

Abu Ikhlas said...

selamat hari raya bro....

JAIRO said...

selamat raya haji.. bro

Abang Ben said...

eid mubarak bro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...