Sunday, August 04, 2013

Dari Ramadhan ke Ramadhan.

Lamanya tak jenguk blog using aku ni....sampai terlupa keujudannya... Last update puasa tahun lepas. Ni dah puasa lagi. Dah nak raya pun. Apa2 pun aku ucapkan Selamat menjalani ibadah puasa. Dan juga Selamat Hari Raya untuk member2 yg masih ingat aku. Sekian Wassalam!!

3 comments:

deaf-angel said...

Selamat hari raya beb

Portdy said...

salam lebaran
sambil melayan lagu Seri Hari raya by Pat Benatar...opss....Ramli Sarip

kerusiburok said...

lama sangat tak update blog ni. kalu update n terbaca komen ni, alang2 tu follow aku si blogger baru ni ye http://kerusiburok.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...