Saturday, February 25, 2012

Tunjuk Laut...Nak tunjuk jugak!

Tu le selepas tengok entry Bro Berteromber pasal Tanjung Leman, aku nak gak share pasal aku ada gak koleksi gambo2 sekitar jeti nak ke Pulau Sibu.
Ni laluan masuk dan keluar dari jeti...ada batu penghadang ombak...red flag tu maknanya ombak kuat dan tak boleh berenang!! Tapi bot tetap boleh turun laa...
Jalan masuk ke jeti...kawasan parking!! Ramai gak yg nak ke pulau rupanya, walaupun ombak kuat.
Batu dan laut...tiada pantai. Macam boleh buat tajuk lagu rock je...
KFC di kejauhan... untuk pengetahuan semua, gambo2 dirakam pakai hanpon je... malas nak pikul DSLR..lens berat sangat!!
errr yg ni bukan Tanjung Leman. Ni kat Tele, daerah Medan, Sumatera Utara. Berlatarbelakangkan Lake Toba dan Pulau Somasir.. Tinggi tempat ni, sejuk dan nyaman.
Gambo pakai hanpon gak!!

3 comments:

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

lawo je..pinjam hp tu abg din..haha..

deaf-angel said...

cantik sangat tempat ni...

SaddLone said...

luasnya mata aku bila tengok.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...