Monday, September 12, 2011

Volkswagen Das Auto 2011

Dah lama tak pergi ke mana-mana pameran kereta. Kebetulan ada kerja hari sabtu yg lepas. Lepas kerja aku singgah le ke Bukit Jalil. Pameran Volkswagen Das Auto 2011. Masuk percuma. Aduhai...aku sampai pukul dekat2 pukul 11, orang punya le ramai. Apa lagi, beratur le. 12 lebih baru dapat masuk dalam. Nasib baik cuaca redup. Kalau tak hangus le...kalau aku yg dah hangus ni, rentung terus.
Pameran ni tak le beso mana pun. Cuma mempamirkan kereta-kereta VW je. Tu pun model2 baru je. Aku ingat ada le dia bawak masuk model2 kelasik... hapah pun tadak. 'Model' yg bersama kereta pun tak le best sangat. Aku shoot sikit2 je...
Pameran ni ada dua ruangan. Mula2 masuk kena daftar dan ambik nombor. Pastu lepak dia ruangan menunggu. Kerana ruang pameran hanya memuatkan 300 orang pada satu2 masa. Masuk ke ruang pertama. Duduk le macam tengok wayang. Pas tu ke ruang ke dua, dipamerkan model2 kereta baru dari VW ni.
Macam tengok wayang le pulak
EOS vs EOS
Bila masa pulak nyonya ni masuk gambo aku
Antara yg dipamerkan
Ruang menunggu...sebelum ke ruang pameran.
Pada keseluruhannya... oklah kalau anda peminat Volkswagen.

7 comments:

Ijau D. Koceng said...

btw, apa nama model van VW ya slalu hippies guna tu?

Dr. Ben said...

cun (kereta bukan aweks)

deaf-angel said...

aku lalu nampak khemah2 besar kaler putih cam tempat rumah eskimo ke tu?

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

adeh..dah lepas..lupa la nak tengok..

SkiD said...

Ijau...aku pun tak ingat le namanya, kalau tak silap Combie kot!!

Dr. Ben...Hahahaha..aku ni nak jadi paparazi!!

Deaf...ye betul!! Ko tak singgah ke?

Bundle..aku malas nak ajak ko...maklum le pengantin baru...

WanBeruas said...

..member aku pernah beli VW Combi 2nd hand dari DBP untuk mudahkan dia bawa kelapa dari Tlk Intan ke Ipoh..Tapi yang lecehnya tiap ari kami kena tolong tolak sebab payah nak start..Adusss..

WanBeruas said...

..member aku pernah beli VW Combi 2nd hand dari DBP untuk mudahkan dia bawa kelapa dari Tlk Intan ke Ipoh..Tapi yang lecehnya tiap ari kami kena tolong tolak sebab payah nak start..Adusss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...