Wednesday, January 26, 2011

Post Pertama Tahun Ni


Aduiii...lama beno aku tak jengah blog aku ni...bukan bersawang lagi, dah nak runtuh dah!! Alasanya, sibuk dan yg utamanya malas. Bukan tak ada idea nak bercerita, bahan2 yg nak dibuat rencah pun banyak. Tapi malas yang menghalang segalanya. Agaknya aku update ni pun dah tak de dah orang nak baca...hahahaha!!
Semenjak dua menjak ni aku makin aktif berfotografi. Walaupun hasilnya tak de le kelas mana pun.
Kira sekarang ni tengah jadi hobi utama le ni. Macam masa aku tengah demam Mountain Bike dulu juga le. Pegi mana pun jarang tinggal kamera. Walaupun agak payah nak bawak pasal berat dan beso gedabak. Kira jadi amatur fotog yg tegar dah ni... so aku tepek le sekeping dua hasil dari aku panjat Gunung Nuang Hulu Langat. Panjat gunung ni pun kerana kerja. Kira macam sambil menyelam, kembung perut le...(terlebih minum air).

4 comments:

gayour said...

HUH! you're THE MAN ON THE NUANG MOUNTAIN!

deaf-angel said...

very nice pemandangan

matakucing said...

into the wild

Rafiq Othman said...

perghh..bestnye gunung nuang..lame xpegi ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...