Friday, August 13, 2010

Dah pun Ramadhan...

Akhirnya bertemu juga aku dengan bulan Ramadhan tahun ni...Alhamdullilah!!
Lama dah tak update blog aku ni...bukan tak de bahan nak cerita..masa yg tak berapa mengizinkan aku duduk lama2 tercongok depan PC. Dah sebulan rasanya aku tak jenguk blog aku sendiri, apatah lagi blog kekawan. Apa2 hal pun aku ucapkan selamat menyambut Ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa pada semua kekawan.

3 comments:

eddie dewanaga said...

selamat berpuasa untuk lu dan famili, my friend...

Portdy said...

yeah bro Skidrow,

selamat berpuasa jugek!

deaf_angel said...

kerja baik baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...